Dan mladosti je velik praznik

Ekipa Men se jadra se je odločila, da bo primerno obeležila Dan mladosti. Ker je bil to nekoč praznik mladosti, športa, dan brez pouka J, smo se odločili, da ga temu primerno obeležimo.

 

Odpravili se bomo na dvo/tri dnevno popotovanje iz Banjol do Suska in nazaj. Seveda to ne bi bilo nič posebnega, če se ne bi na pot spravili z dvema majhnima lepoticama na sliki. V konvoju bosta tudi posadki na Živi 2, ki bo spremljala Gaio in na Principessi Mibi, ki bo spremljala Alenko.

 

Več o počastitvi praznika boste našli tule po 25. maju.

 

Men se jadra!

 

Andrej

 

 

Tule se bomo dobivali

Pozdravljeni, prijatelji morja in vetra!

Tale prostorček na naši spletni strani namenjamo vsem, ki bi želeli tudi drugim povedati in pokazati kaj s svojih potovanj. Lahko nam pošljete potopise, lahko samo kako lepo slikco, ki jo opremite s kratkim komentarjem, lahko vsem našim obiskovalcem sporočite kak dober namig – kje ste sidrali, kje prijemljejo ribe, kje ste videli morsko želvo, kaj in kje ste odlično jedli, koga ste spoznali, na katerega prijaznega človeka ste naleteli, kdo vam je polepšal dan…

Objavite lahko tako, da nam članek oz. prispevek pošljete po mailu na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., lahko ga objavite na naši facebook strani, lahko pa nam pišete za uporabniško ime in kar sami ga boste dodali na stran. 

Vabimo torej vse, ki se vam jadra, da sem kaj lepega napišete. 

Za uredništvo Men se jadra, 

Andrej